Вектор-терапія в клініці

Вектор-терапія

Вектор-терапія – одна з найбільш результативних, відповідно, і затребуваних методик лікування захворювань пародонту. Її ефективність доведена кваліфікованими стоматологами в усьому світі.

Фахівці нашої клініки мають успішний досвід лікування пародонтиту за допомогою вектор-терапії. 

Результат нашої роботи – здорові ясна і красиві, міцні зуби пацієнтів.

Пародонтит – одне з найпоширеніших захворювань пародонту, при якому відбувається запалення тканин ясен. Прояви пародонтиту відбуваються таким чином: запалюються, кровоточать ясна, з'являється неприємний запах із рота, можливе також зміщення зубів. Запущена форма захворювання тягне за собою втрату зуба.

Для того щоб зберегти свої зуби та ясна здоровими, необхідно щодня виконувати елементарні дії з догляду за порожниною рота. Але якщо запобігти захворюванню не вдалося, своєчасне звернення до стоматолога допоможе швидко та, головне, якісно впоратись із запаленням ясен і зберегти здорові зуби.

Вектор-терапія – сучасне рішення питання лікування пародонтиту. Процедура лікування полягає у використанні інноваційного апарату Vector німецької компанії Durr Dental.

Вектор-терапія дозволяє швидко, якісно і, що важливо для більшості пацієнтів, безболісно видалити зубний наліт, що скупчується на поверхні ясен та є головною причиною запалення.

Лікування апаратом Вектор

Система «Вектор» застосовується як для лікування початкової стадії пародонтиту, так і для профілактики захворювання:

Вектор-терапія – щадна процедура лікування захворювання пародонту за допомогою ультразвукового апарату Vector. Сам інструмент дозволяє проводити чищення пародонтальної кишені від зубних відкладень і біоплівки, не травмуючи при цьому тверді та м'які тканини. Безболісність методу забезпечується спеціальною гідрооболонкою, що знаходиться на кінці апарату Vector. Її складовими елементами є суспензія гідроксиапатиту кальцію і вода.

Результатом вектор-терапії є повністю очищені від бактеріального нальоту зуби та ясна. За допомогою змінних насадок лікар має можливість підібрати найбільш оптимальний варіант очищення для кожного пацієнта окремо. Тобто лікування відбувається з урахуванням усіх стоматологічних особливостей людини.